PALKO-tapahtumat

 • Sun
  15
  Jun
  2014
  00:00

  PALKO-hanke järjesti ajankohtaisseminaarin pk-yritysten kansainvälistymisrahoituksesta.

 • Thu
  23
  Oct
  2014
  00:00

  Seminaarin yhteydessä pidetyillä minimessuilla kansainvälistymisen ja rahoituksen asiantuntijat antoivat neuvoja ja vinkkejä pk-yritysten toiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

PALKO-projektin oppilaitokset järjestävät pk-yritysten kansainvälistymiseen liittyviä info-tilaisuuksia ja valmennuksia myös syksyllä 2015. Tulossa mm. Helsinki Business Collegessa kansainvälisyysiltapäivä 30.9.


Tiellä kansainvälistymiseen

 

PALKO – Pk-yritysten kansainvälistäminen palvelualoilla

Hanke auttaa yrityksiä laajentamaan toimintaansa kansainväliseen toimintaympäristöön ja asiakassuhteisiin. Yhteistyökumppanit toteuttavat palveluyrityksen kanssa kansainvälistämisen kehittämissuunnitelman ja kehittämisvalmennuksen. Kasvupotentiaali nousee ja kansainvälinen verkosto antaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Hankkeen tuotokset

 • Tuotetaan palvelualan PK-yritysten kansainvälistämisen valmennusohjelma.
 • Toteutetaan valmennusohjelma alueellisesti vähintään 5-10 yritykselle.
 • Liitetään valmennusohjelma koulutuksen järjestäjän palveluihin hankkeen päätyttyä ja luodaan siihen liiketoimintamalli ja ansaintalogiikka.
 • Luodaan mahdollisuudet digitaaliseen verkostoitumiseen ja tiedonhankintaan sosiaalisen median kautta aihealueella.

Hanketta koordinoi Helsinki Business College Oy. Sen lisäksi hankkeessa ovat mukana Etelä-Savon ammattiopisto, Pohjois-Karjalan aikuisopisto, Porvoo International College, Suomen ympäristöopisto SYKLI, Kouvolan aikuiskoulutuskeskus, Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Oulun seudun ammattiopisto ja Koulutuskeskus Salpaus.